NEWS
valfresco

U Poreču Doček Nove godine uz….. Severinu ! Na Trgu M. Gupca dj Stanko Bondža, repriza Dočeka uz Night Express

Severina_2019
foto: Severina on tour
03.11.2019. 00:36; Učitavanja: 791; Početna / Lifestyle / Zabava / U Poreču Doček Nove godine uz….. Severinu ! Na Trgu M. Gupca dj Stanko Bondža, repriza Dočeka uz Night Express

Porečane i mnogobrojne goste, kako najavljuju u Gradu Poreču, će  u 2020. godinu svojim hitovima uvesti zvijezda hrvatske scene – Severina.

Osim tradicionalnog velikog dočeka na Trgu slobode uz Severinu, na Trgu Matije Gupca održat će se paralelni doček uz DJ Stanka Bondžu, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, a za reprizu dočeka već je rezerviran Night Express.

I ove su se godine Gradu Poreču-Parenzo u organizaciji događaja pridružile Turistička zajednica Grada Poreča, Valamar Riviera i Plava laguna, a troškovi organizacije dijele se na četiri jednaka dijela što predstavlja odličan primjer suradnje između javnog i privatnog sektora.
Dodajmo tome kako su u tijeku intenzivne pripreme četvrtog izdanja Adventa Poreč, koji će kroz mjesec dana prosinca u porečkoj starogradskoj jezgri ugostiti brojne koncerte, predstave, besplatno klizalište i dodatna događanja, uz razne novitete.

Inače, Doček uz Severinu Poreč je upriličio i 2014./2015. godinu  kada je bilo podosta polemike oko honorara od 50.000, o čemu je pisao i Glas Istre.
Severina je poznata gošća Poreča, koja se vjerno vraća u Poreč – Rise Up 2018., Byblos 2014., Poreč 24 sata 2011., Villa Club 2009….

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email