NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

U petak radionica za djecu “Petkom u pet – Zavirimo u svijet zanimanja” u Gradskoj knjižnici

10.10.2023. 21:41; ; Početna / Obavijesti / U petak radionica za djecu “Petkom u pet – Zavirimo u svijet zanimanja” u Gradskoj knjižnici
zaviri-u-svijet-zanimanja-600x600

Draga djeco,

jeste li se ikada zapitali što odrasli rade po cijele dane dok ste vi u vrtićima i školama? Pozivamo vas da nam se pridružite na novoj radionici iz ciklusa „Petkom u pet“ na kojoj ćemo zaviriti u svijet zanimanja. Među brojnim poslovima s kojima ćemo se upoznati, od uslužnih djelatnosti, znanosti i umjetnosti do zdravstva, sporta i najrazličitijih zanata, zasigurno ćete prepoznati zanimanja svojih roditelja i ljudi s kojima se susrećete u svakodnevnom životu.

Ovom se radionicom Gradska knjižnica Poreč pridružuje obilježavanju šeste po redu porečke manifestacije „Mjesec poduzetništva“, u organizaciji Grada Poreča-Parenzo, a vjerujemo da ćete i vi među mnoštvom zanimljivih činjenica koje ćemo na njoj naučiti pronaći obilje inspiracije i maštati o poslovima kojima biste se mogli baviti kad odrastete! Možda baš vi budete novi mali veliki poduzetnici.

Radionica će se održati u petak, 13. listopada u 17 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade, a namijenjena je djeci mlađe školske dobi. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Dobro nam došli!

Gradska knjižnica Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email