NEWS
HALF MARATON S

Dva kandidata iz Vrsara za nagradu “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske”

391618874_691990729625446_5697842425254096959_n
10.10.2023. 19:49; ; Početna / Gospodarstvo / Dva kandidata iz Vrsara za nagradu “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske”
Veliko nam je zadovoljstvo organizirati nezaboravne doživljaje za naše goste, ali još je veće zadovoljstvo kada iz poslovne i organizacijske perspektive ti doživljaji mogu postati primjer drugima.
 
Ove godine imamo dva kandidata iz Vrsara za nagradu „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“.
Destilerija Imagine Spirits Distillery iz Marasi u kategoriji craft turizma i Ribarska fešta u kategoriji ruralnih turističkih projekata.
 
„Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ je projekt u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju i predstavljaju tradicijski sadržaji, čuva izvornost i povezuju sudionici ruralnoga turizma.
 
Nagrade se dodjeljuju u osam kategorija – turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijska gastronomija, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti te projekti koji imaju zaštićene i marketinške oznake.
 
Čestitke organizatorima, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” koji ovakvim inicijativama daju priliku su za predstavljanje ozbiljnih projekata koji doprinose ekonomskoj i društvenoj održivosti destinacije u kojoj djeluju.
 
TZ Vrsar
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email