NEWS

U petak 24. svibnja dođite na prvu ovogodišnju ribarsku feštu u Funtani!

ap-img-29
21.05.2024. 18:21; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U petak 24. svibnja dođite na prvu ovogodišnju ribarsku feštu u Funtani!

Pripremite se jer se bliži početak tradicionalnih ribarskih fešti u Funtani! Prva od ukupno sedam fešti ove godine održat će se 24. svibnja na funtanjanskoj rivi, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje dobre hrane i zabave.

Turistička zajednica Općine Funtana ponosno organizira ovaj kulinarsko-zabavni događaj koji označava službeni početak bogatog ljetnog programa u Funtani. Ova godina donosi jednu feštu više, što znači više prilika za uživanje u izvrsnoj ponudi ribljih jela i morskih delicija.

Naravno, ni dobra glazba neće izostati. Uživajte u nastupima Alfa Time benda i Pop Gunz benda koji će stvoriti ugodnu atmosferu i pridonijeti cjelokupnom doživljaju fešte.

Dječji kutak nastavlja svoju tradiciju s interaktivnim programom i kreativnim radionicama, pružajući nezaboravno iskustvo za najmlađe posjetitelje.

Za one koji žele kušati ili ponijeti kući neki od izvrsnih gurmanskih suvenira, tijekom Ribarske fešte bit će na raspolaganju široka ponuda proizvoda istarskih OPG-ova, članova Udruge “Domaća web tržnica”.
Moći će se pronaći raznovrsni proizvodi poput maslinovog ulja, likera, rakija, svježeg voća i povrća, prirodne kozmetike, lavande, ručno izrađenih drvenih predmeta te još mnogo toga.

Pridružite nam se na prvom događaju sezone i budite dio ove tradicije koja ističe bogatstvo ribarske kulture i gastronomije.

Vidimo se na rivi u Funtani!

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email