NEWS
VALFRESCO sredina

Turističke zajednice Poreštine organiziraju besplatnu on-line edukaciju: PRIPREMA APARTMANA I KUĆA ZA ODMOR ZA SEZONU 2021.

__mg_7728
15.02.2021. 10:13; ; Početna / Gospodarstvo / Turističke zajednice Poreštine organiziraju besplatnu on-line edukaciju: PRIPREMA APARTMANA I KUĆA ZA ODMOR ZA SEZONU 2021.

Turističke zajednice Grada Poreča, Općine Tar-Vabriga, Općine Funtana, Općine Kaštelir-Labinci i Općine Vižinada, u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. organiziraju besplatnu on-line edukaciju za iznajmljivače.

Edukacija će se održati preko Zoom aplikacije, u ponedjeljak, 22. veljače 2021. godine s početkom u 18:00 sati.

Broj sudionika je ograničen. Prijava je obavezna, a prijaviti se možete online klikom na ovaj link, najkasnije do ponedjeljka, 22. veljače 2021., do 13 sati, kako bismo Vam pravovremeno poslali poveznicu za uključenje na Zoom aplikaciju.

Opis programa:

Edukacija obrađuje teme:

 • Tko, kako i zašto dolazi u privatni smještaj
 • Što je gostu danas važno kod uređenja objekta
 • Koje dodatne sadržaje gosti traže
 • Novi način prezentacije objekta i destinacije
 • Komunikacija s gostom prije dolaska – sadržaj i oblik
 • Oglašavanje putem portala – usklađivanje s promjenama, prilagodba preporukama raznih portala, kako oglas učiniti učinkovitijim
 • Samostalni načini oglašavanja – Google Mapa, društvene mreže, web,… – kako se prezentirati i doći do gostiju bez portala
 • Provođenje dodatnih mjera COVID-19, usklađivanje objekta s zahtjevima na tržištu uz zadržavanje udobnosti i dobrodošlice gostima u objektu
 • Propisi 2021. – što je potrebno imati u objektu, e-Visitor, koje su obveze iznajmljivača, što, koliko i kako platiti, otkazivanje, što je obvezno vezano za COVID-19, postupanje s gostima u slučaju sumnje na COVID-19, odgovori na brojna pitanja…
 • Pitanja iznajmljivača

Trajanje: 3 školska sata

Broj predavača: 1-2 predavača

Kome je namijenjena edukacija: 
Svima onima koji će poslovati u sezoni 2021. bez obzira jesu li početnici ili iskusni iznajmljivači

Predavači:

Anamarija Cicarelli – autorica i edukator edukacija u organizaciji tvrtke Interligo d.o.o., čija je i vlasnica. Autorica je pet specijaliziranih knjiga o upravljanju obiteljskim smještajem. Ujedno vodi vlastiti objekt s apartmanima i sobama. Održala je više od 300 edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu te je sudionik i autor brojnih razvojnih projekata vezanih za obiteljski smještaj. Službeni je edukator e-Visitora pri HTZ-u.

Meri Čizmić Kraljević – glavna urednica časopisa „Apartman Plus“, ovlašteni je edukator tvrtke Interligo d.o.o. Održala je preko 100 edukacija širom Hrvatske. Ima bogato iskustvo kao savjetnica obiteljskog smještaja, koautorica je stručnih knjiga o obiteljskom smještaju, sudjelovala je u projektima upravljanja destinacijama u dijelu koji je vezan uz obiteljski smještaj.

Za sve dodatne informacije rado Vam ostajemo na raspolaganju na broj telefona 052/451 283.

U slučaju poteškoća oko prijave, molimo kontaktirajte nas na e-mail: [email protected].

URED TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA POREČA


UPUTE ZA INSTALACIJU:

1. Instalacija aplikacije:

Android korisnici
Aplikaciju preuzmite putem sljedećeg linka:
https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=en 
Alternativno u Google play store-u potražite “ZOOM Cloud Meetings” i instalirajte ga

iOS korisnici (Apple)
Aplikaciju preuzmite putem sljedećeg linka:
https://apps.apple.com/us/app/zoom-cloud-meetings/id546505307
Alternativno u Apple store-u potražite “ZOOM Cloud Meetings” i instalirajte ga

Korisnici računala (PC – MAC)
Aplikaciju Zoom možete instalirati i na računalo te isto tako pristupiti edukaciju, no zbog jednostavnosti korištenja preporuka je koristiti mobilnu aplikaciju. U slučaju da ipak želite Zoom koristiti na svojem računalu, dovoljno je aplikaciju preuzeti sa linka u nastavku, instalirati ju i pokrenuti: https://zoom.us/support/download

2. Pristupanje Zoom sastanku:

Na vaše email adrese pošalje se invitation link preko kojeg ćete moći pristupiti sastanku, no prije treba instalirati aplikaciju.

Sastanku možete pristupiti na 2 načina:

 • Pritiskom na link iz email-a nakon čega će mobitel sam pokrenuti Zoom aplikaciju i ući u meeting (na mobitelima)
 • Pokretanjem ZOOM Cloud Meetings aplikacije i odabirom “Join a Meeting” s početnog ekrana, te upisivanjem Meeting ID-a i Password-a iz dostavljenog email-a

Aplikacija će vas tražiti da upišete svoje ime (koje će biti svima vidljivo) i pokrenuti sastanak. Iz sigurnosnih razloga su vam inicijalno onemogućeni mikrofon i kamera, te ih uključite kada ste spremni pritiskom na Start video i Join audio (Call via Device audio).

Preporučujemo korištenje slušalica s mikrofonom koje dolaze uz mobilne uređaje kako bi imali što kvalitetniju reprodukciju zvuka.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna