NEWS

Tradicionalno Druženje “Slatko kao žena” u Zajednici Talijana Labinci povodom Dana žena

1
10.03.2024. 10:12; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Tradicionalno Druženje “Slatko kao žena” u Zajednici Talijana Labinci povodom Dana žena

U subotu, 9. ožujka, u sjedištu Zajednice Talijana Labinci održalo se sada već tradicionalno druženje  posvećeno ženama.
I ovoga puta večer pod nazivom „Slatko kao žena“ okupila je žene iz mjesta i šire.
Kao i svake godine članice Zajednice i njihove prijateljice potrudile su se i pripremile brdo slastica koje su svi prisutni imali priliku kušati nakon malog kulturno-umjetničkog programa. U programu su sudjelovali vokalna etno  skupina Zajednice Talijana Labinci „Nigrignanum“ te mlade solo pjevačice Nikol Močibob, Paola Kovač Deklić i Noemi Močibob, a svi pod vodstvom vrsne profesorice Diane Bernobić Sirotić.
U čast njihovog dana, sve su žene dobile ruže na poklon. Prekrasna večer nastavila se uz domaću glazbu u izvedbi izvrsnog  Dua Little Whisper kojima su se pridružili glasovi iz prepune sale.

Vrlo uspješna večer kojoj prisustvovali načelnik općine Kaštelir-Labinci i predsjednica Zajednice Talijana Labinci Mirela Gašparini.  Živjele žene!!!

E.D.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email