NEWS
HALF MARATON S

Studenac otvorio četvrti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama i udrugama

KBZ4_Studenac
01.07.2022. 10:24; ; Početna / Obavijesti / Studenac otvorio četvrti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama i udrugama

U tijeku su prijave za donacije u sklopu projekta „Korak bliže zajednici“ kojim Studenac podržava programe koji pridonose pozitivnim promjenama

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećim brojem prodavaonica, otvorio je četvrti krug prijava za donacije u sklopu svojeg projekta „Korak bliže zajednici“. Poziv na prijavu upućen je svim neprofitnim organizacijama i udrugama iz Hrvatske koje svojim radom pridonose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici, a prijave se zaprimaju putem obrasca na mrežnoj stranici Studenca – Korak bliže zajednici od 1. srpnja do kraja mjeseca.

Projekt „Korak bliže zajednici“ Studenac je pokrenuo u listopadu 2021. godine kako bi financijskom potporom u obliku bonova Studenca podržao humanitarne, zdravstvene, socijalne, sportsko-rekreativne i ostale programe koji pridonose dobrobiti i unaprjeđenju života svoje zajednice.

„Zadovoljstvo nam je i ovaj put pozvati neprofitne organizacije i udruge da se sa svojim hvalevrijednim programima kojima donose pozitivne promjene u društvu priključe našem projektu „Korak bliže zajednici“. Prijave se zaprimaju do kraja srpnja, a stručni tim Studenca će prema jasno postavljenim kriterijima odabrati dobitnike donacija. I ovoga puta doniramo ukupno 100.000 kuna u bonovima Studenca čime njegujemo i razvijamo društveno odgovorno poslovanje i dobrosusjedski karakter, brinući se o zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca. 

 U dosadašnja tri provedena kruga, projekt „Korak bliže zajednici“ donirao je ukupno 300.000 kuna za trideset odabranih neprofitnih organizacija. Do kraja godine Studenac će provesti još jedan natječaj te će ukupna vrijednost donacije do kraja 2022. godine dosegnuti pola milijuna kuna!

Projekt „Korak bliže zajednici“, kreiran prema ciljeva Ujedinjenih naroda koji se odnose na iskorjenjivanje gladi, promociju zdravog života te blagostanja za ljude svih generacija, jedan je od projekata društveno odgovornog poslovanja Studenca.

 

Više o projektu i načinima prijave dostupno je na poveznici Korak bliže zajednici

Print Friendly, PDF & Email