NEWS
Ljekarna

Srednjoškolci SŠ Mate Balote pobijedili na županijskom natjecanju iz odbojke na pijesku

2942204107784716843
05.10.2022. 23:58; ; Početna / Sport i rekreacija / Srednjoškolci SŠ Mate Balote pobijedili na županijskom natjecanju iz odbojke na pijesku

U utorak 4. listopada je umaški Stella Maris bio domaćin županijskog prvenstva iz odbojke na pijesku za srednje škole.

Sudjelovalo je ukupno 28 ekipa (14 muških i 14 ženskih), a među njima i učenice i učenici Srednje Škole Mate Balote iz Poreča.

Dok se ženska ekipa u sastavu Josipa Rigo, Lana Šustereiter, Ema Poropat, Sara Želimorski i Nina Pulić u iznimno jakoj konkurenciji nije uspjela plasirati u polufinale, muška četvorka u sastavu Teo Popović, Nicolas Sodomaco, Vedran Buršić i Luka Malinarich je osvojila zlato!

Pobijedivši u kvalifikacijama ekonomiste iz Pule, te u dramatičnoj utakmici ekipu Leonarda Talijanske srednje škole Leonardo da Vinci,  dečki su izborili polufinale. Ostalo je bilo samo odrađivanje posla, rekao nam je jedan od igrača, naš maturant Teo Popović.

Od naših učenika je tako u polufinalu stradala ekipa Lipa SŠ za ugostiteljstvo i turizam iz Pule, a u finalu ekipa Zmaja Srednje škole Vladimir Gortan iz Buja. Njihov karizmatični trener Miroslav Vranić je čestitao svima, a posebice našoj muškoj ekipi koja je ovim rezultatom ostvarila pravo odlaska na Svjetsko školsko prvenstvo koje će se održati u Izraelu sljedeće godine u svibnju.

 

MV

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email