NEWS
VALFRESCO sredina

Katarina Justić, Tina Pajdaš, Valentina Milohanić i Alen Hasikić među nagrađenima uz Svjetski dan učitelja

06.10.2022. 00:10; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Katarina Justić, Tina Pajdaš, Valentina Milohanić i Alen Hasikić među nagrađenima uz Svjetski dan učitelja
310592104_540699974725298_6626536502353266546_n
Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika pri Ministarstvu obrazovanja RH izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.
 
Sa Poreštine nagrađeni su: Alen Hasikić iz Osnovne škole Joakima Rakovca iz Sv. LOVREČA, Katarina Justić iz Srednja škola Mate Balote POREČ, Tina Pajdaš iz OŠ Jože Šurana VIŠNJAN i Valentina Milohanić iz OŠ TAR-VABRIGA.
 
* Katarina Justić Srednja škola Mate Balote Poreč
Obrazloženje nagrade :
Predavanja, radionice, edukacije i dijeljenje primjera dobre prakse
-Doprinos struci radom u stručnim vijećima i udrugama koje unapređuju struku
-Objavljivanje stručnih članaka, oglednih primjera prilagodbi metoda
-Vođenje, koordiniranje ili sudjelovanje na projektima
-Unaprjeđenje rada škole
-Rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja
 
* Tina Pajdaš – OŠ Jože Šurana, Višnjan
Obrazloženje nagrade :
Mentorstvo učenicima na državnoj razini. Predavanje na županijskoj razini. Predavanje na međunarodnoj razini. Dijeljenje primjera dobre prakse. Autorstvo i suautorstvo stručnih knjiga do 3 suautora. Autorstvo i suautorstvo stručnih knjiga više od 3 suautora. Izrada primjera prilagodbe za učenike s teškoćama. Vođenje ili koordiniranje projekta na međunarodnoj razini u trajanju od 1 godine. Sudjelovanje u realizaciji rezultata projekta na međunarodnoj razini. Uređivanje školskih mrežnih stranica.
 
* Valentina Milohanić – OŠ Tar-Vabriga
Obrazloženje nagrade :
Nagrađena zbog mentorstva učenicima na natjecanjima, održanih predavanja na županijskoj razini, dijeljenja primjera dobre prakse primjene inovativnih metoda poučavanja, objavljivanja stručnih članaka, suautorstva stručnih knjiga, sudjelovanja u realizaciji projekata na međunarodnoj razini i uređivanja školske mrežne stranice.
 
* Alen Hasikić – OŠ Joakima Rakovca
Obrazloženje nagrade :
Predavanja na županijskoj i međužupanijskoj razini. Predavanja na međunarodnoj razini. Dijeljenje primjera dobre prakse na obrazovnim portalima i školskim mrežnim stranicama. Rad u stručnim vijećima. Rad u udrugama. Objavljivanje stručnog članka u Republici Hrvatskoj. Koordiniranje međunarodnih projekata u trajanju od najmanje godinu dana. Sudjelovanje i doprinos realizaciji projekta na međunarodnoj razini. Uređivanje školske mrežne stranice. Pripremanje i organizacija javnog događaja na županijskoj razini. Provođenje istraživanja na županijskoj razini. Provođenje istraživanja na međunarodnojj razini. Rad u radnim skupinama.
 
Radio Centar
Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna