NEWS
VALFRESCO sredina

Školski pedagog Alen Hasikić među 513 nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnika za izvrstan rad

2022-10-05_23h44_04
05.10.2022. 23:44; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Školski pedagog Alen Hasikić među 513 nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnika za izvrstan rad
Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje unazad posljednjih nekoliko godina, a u novom krugu povjerenstvo je odabralo 513 najuspješnijih u prethodnoj školskoj godini. Vrijedi istaknuti kako se nagrađuje i novčanim iznosom.
 
Zbog navedenoga, osobita nam je čast naglasiti kako je ove godine i školski stručni suradnik pedagog, u zvanju mentora, Alen Hasikić iz  osnovne škole Joakima Rakovca, Sv. Lovreč, među ovom prosvjetarskom elitom.
Alen se, i to ne samo prošle godine, kontinuirano ističe svojim predanim radom, svestranošću i kreativnošću, a ova je nagrada samo jedan od pokazatelja te izvrsnosti. Zbog ove smo nagrade svi iznimno sretni i ponosni te mu i ovim putem upućujemo iskrene čestitke.
 
Inače, ideja Ministarstva znanosti i obrazovanje je da se nagradom honorira rad i vrijednost kvalitetnih, motiviranih i inovativnih pojedinaca. Bodovi su se mogli prikupiti u više kategorija – za mentorstvo učenicima, za predavanja, radionice i edukacije, boduje se i rad u stručnim vijećima i udrugama, bodove su zaradili i oni koji objavljuju stručne članke te su izrađivali nastavne materijale i obrazovne sadržaje.
Vrednuje se u sklopu javnog poziva i vođenje projekata, a bodovi se dodjeljuju i u kategoriji unaprjeđenja rada škole te za rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.
 
Još jedanput, iskrene čestitke na zasluženoj nagradi i priznanju!!!
 
OŠ Joakima Rakovca Lovreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna