NEWS
HALF – s

Slijedeći tjedan podjela spremnika za selektivni otpad u MO Varvari i Nova Vas

Spremnici
11.11.2021. 12:18; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Slijedeći tjedan podjela spremnika za selektivni otpad u MO Varvari i Nova Vas

Od ponedjeljka 15.11.2021.g. nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč-Parenzo, u MO Varvari, Joakim Rakovac i Nova Vas.

Preuzimanje spremnika za pojedina naselja vrši se prema sljedećem planu:

 VRIJEME PODJELE

 09:00h – 16:00h

 DATUM PODJELE

15. – 17.11.

19. – 20.11.

 MJESTO PODJELE

VARVARI – polivalentno igralište

ANTONCI – polivalentno igralište

 NASELJA

Varvari, Veleniki, St.Lindi

Antonci, St. Portun, Kosinožići, Vežnaveri

 

Mole se svi korisnici sa navedenih područja da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike.
Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te set vrećica za staklo,  a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra od ponedjeljka do petka od 09.00 do 16.00h.

Posebno ističemo, korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Prilikom preuzimanja spremnika korisnicima će se dodijeliti i plan odvoza za selektivni otpad.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem molimo sve korisnike na pridržavanje istih.

U slučaju kiše, dodjela se odgađa za slijedeći radni dan.

Print Friendly, PDF & Email