NEWS

SeaStar Hero: kako je aktivnost čišćenja podmorja pretvorena u inovativan turistički proizvod!

356189926_774583981336895_6955353513621102638_n
20.07.2023. 23:10; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / SeaStar Hero: kako je aktivnost čišćenja podmorja pretvorena u inovativan turistički proizvod!
U ponedjeljak, 24. srpnja u Poreču na plaži Brulo s početkom u 10 sati održati će se službeno predstavljanje projekta SeaStar Hero. Ova inicijativa rezultat je suradnje Turističke zajednice Grada Poreča i Udruge Sonda, a ima za cilj integraciju ekoloških aktivnosti u inovativni turistički proizvod.
 
Projekt SeaStar Hero potiče posjetitelje da na zabavan način sudjeluju u čišćenju podmorja i njegovanju morskog okoliša. Otvorena je za javnost, a volonteri koji se pridruže akciji imaju priliku osvojiti atraktivne nagrade.
 
Ovu inicijativu podržavaju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grad Poreč, Usluga Poreč, Valamar te WWF Adria, kao i brojni ugostitelji diljem Poreča.
Ambasador projekta SeaStar Hero je pjevač Luka Nižetić, koji će se priključit akciji čišćenja podmorja te svojim zaronom dati podršku ovoj inicijativi.
 
Na predstavljanju projekta prisutnima će se obratiti Nenad Velenik, direktor TZG Poreč, predstavnici Grada Poreča, ambasador Luka Nižetić te predstavnici Udruge Sonda.
 
SeaStar Hero je inovativan turistički proizvod koji spaja ekološku svijest i turističko iskustvo, pružajući posjetiteljima priliku da aktivno sudjeluju u očuvanju morskog okoliša.
 
Budite dio ove inspirativne inicijative i pridružite se SeaStar Hero projektu u čišćenju podmorja i njegovanju morskog okoliša!
 
Više o projektu na stranicama https://www.seastarhero.com/hr/
 
Radio Centar
 
Print Friendly, PDF & Email