NEWS

Rukomet: Novi Vinodolski : Poreč 2 = 27:36

18.10.2004. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Rukomet: Novi Vinodolski : Poreč 2 = 27:36

Pobijeđena je ekipa RK "Vinodol", koja se nakon dugo vremena izbivanja vratila na rukometnu scenu. U nekvalitetnoj utakmici, sa puno tehničkih grešaka, mlađa i brža ekipa je na kraju pobijedila.

Odmah na početku utakmice vratar Marko Rudonjić je sa 4 uzastopne obrane omogućio svojoj ekipi da stekne početnu prednost od 5:2, te se do kraja utakmice razlika nije značajnije mijenjala. Protivnik je bila starija ekipa, sa neorganiziranim napadom, koji je individualnim akcijama pokušavao i nerijetko uspijevao postići pogodak. Naša ekipa nije ništa bolje odigrala u odnosu na utakmicu od 7 dana ranije u Novigradu, još uvijek se kod igrača primijećuje nervoza i trema zbog trećeligaškog takmičenja, ali ohrabruje pobjeda, koja će zasigurno tu nervozu brže otkloniti. S obzirom na to da je naša ekipa zbog neparnog broja takmičara slobodna u slijedećem kolu, treneru Mataiji je to prilika za individualni rad sa pojedincima, kako bi što spremnije dočekali slijedeću domaću utakmicu.

"Poreč 2" – "Vinodol" 36:27 (15:13)

Suci: Predrag Krmek i Emilio Stančić iz Rijeke Nadzornik: Vinko Arić iz Kanfanara

Marko Rudonjić, Ivan Gogala 1, Matija Rađaković 5, Ante Ðidara, Marko Čanić, Mario Galijot 4(1), Igor Perhat 9(1), Danijel Šimičić, Marko Radović 1, Dean Turković 8(1), Kristijan Sliško 3, Marko Magdić 4, Marko Tomić 1 i Damir Šehić.Mudrovčić, Tomić 10(4), Kolundić, Žmarić 7, Ljuca, Šimić 6, Pavčić 1, Butković 1, Svetić, Krisković, Dugonjić i Dedić 2.

Print Friendly, PDF & Email