Pučkom otvorenom učilištu Poreč dodijeljena zahvalnica za uspješnu suradnju s probacijskim uredima

IMG_0624a
21.02.2020. 13:00; ; Početna / Kultura / Pučkom otvorenom učilištu Poreč dodijeljena zahvalnica za uspješnu suradnju s probacijskim uredima

U utorak, 18. veljače 2020. godine u Ministarstvu pravosuđa održana je svečana dodjela zahvalnica pravnim i fizičkim osobama s kojima su probacijski uredi tijekom 2019. godine ostvarili najbolju suradnju.

Pomoćnica ministra za zatvorski sustav i probaciju Jana Špero u uvodnom je obraćanju zahvalila predstavnicima pravnih osoba na dolasku na svečanost, kao i potpori koju pružaju probacijskoj službi u njezinom radu.

Pomoćnica Špero i načelnik Sektora za probaciju Goran Brkić zahvalnice su uručili predstavnicima 25 pravnih i fizičkih osoba od tijela lokalne samouprave, nevladinih organizacija, zdravstvenih ustanova  do komunalnih poduzeća i  ustanova za stare i nemoćne.
Prigodna zahvalnica tom je prilikom uručena i Pučkom otvorenom učilištu Poreč koje s probacijskom službom surađuje od kolovoza 2013. godine, a tijekom 2019. godine ta je suradnja bila osobito istaknuta i uspješna – sedmero je osoba uključenih u probaciju tijekom 2019. uspješno izvršilo svoju sankciju rada za opće dobro. S područja Istarske županije, pored Pučkog otvorenog učilišta Poreč, zahvalnicu je tom prilikom primio i Konjički klub Katoro iz Umaga.

Ravnateljica Učilišta Snježana Radetić tom je prilikom zahvalila Probacijskom uredu u Puli na vrlo dobroj i plodonosnoj suradnji od samog početka, istaknuvši da je za zajednicu osobito važna ovakva vrsta društveno osviještenog djelovanja i da ova suradnja u budućnosti može biti još bolja i funkcionalnija.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email