NEWS

„Prepoznaješ li svoje potencijale za poduzetništvo?“ nova besplatna radionica u sklopu Mjeseca poduzetništva u Poreču

mjesec-poduzetnistva
25.10.2021. 13:37; ; Početna / Gospodarstvo / „Prepoznaješ li svoje potencijale za poduzetništvo?“ nova besplatna radionica u sklopu Mjeseca poduzetništva u Poreču

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u utorak 26. listopada 2021. u Domu obrtnika, s početkom u 12.00 sati održat će se besplatna radionica na temu „Prepoznaješ li svoje potencijale za poduzetništvo?“ koju će voditi Marinela Dropulić Ružić iz tvrtke Meraklis.

Doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić desetogodišnje znanstveno iskustvo u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima stavlja u funkciju razvoja pojedinca, organizacije, struke i društva. Vodila je i surađivala na domaćim i inozemnim projektima znanstvenog i stručnog karaktera te ima bogato iskustvo u provođenju istraživanja i analizi podataka.

U području metodologije istraživanja, turizma i razvoja ljudskih potencijala, uz brojne edukacije i sudjelovanja na znanstvenim i stručnim konferencijama dodatno se usavršavala u Škotskoj i Francuskoj. Autorica je priručnika “Što ako mladi žele raditi u turizmu?” ali i brojnih znanstvenih i stručnih članaka te je koautorica tri znanstvene knjige. Vanjska je suradnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te joj rad i interakcija sa studentima predstavlja veliko zadovoljstvo.

Kolumnistica je portala Hrturizam.hr, a prije znanstvene karijere iskustvo je stjecala u hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u te u agenciji za posredovanje pri zapošljavanju. Certificirani je Executive i Whole Brain coach, čime se stavlja u službu podrške pojedincima, organizacijama i sustavu obrazovanja u razumijevanju i održivom upravljanju talentima.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće e-mail adrese: [email protected]   do utorka 26. listopada do 09.00 sati.

Ova edukacija jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Print Friendly, PDF & Email