NEWS

Postavljena nova igrala na dječjim igralištima u Žbandaju, te na Stanciji Bečić, uskoro asfalt na prilazu u Guliće…

Žbandaj
22.10.2023. 00:13; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Postavljena nova igrala na dječjim igralištima u Žbandaju, te na Stanciji Bečić, uskoro asfalt na prilazu u Guliće…

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s radovima na komunalnom uređenju po svim mjesnim odborima. Tako su nedavno postavljena nova igrala na dječjim igralištima u Žbandaju, te na Stanciji Bečić, u dogovoru s vrtićem i mjesnim odborima.

 Radi se na i na uređenju prometnica, te je pri kraju rekonstrukcija nogostupa kod dječjeg vrtića Radost u ulici Rade Končara, a počeli su i radovi na otklanjanju arhitektonskih barijera, odnosno, postavljanju rampi za osobe smanjene pokretljivosti u ulici N. Tesle između kućnih brojeva 7 i 15. Radovi će se potom nastaviti rekonstrukcijom dijela pješačke površine u ulici Bršljan u Červar Portu te asfaltiranjem prilaza u naselju Gulići.

Radove asfaltiranja izvodi Cesta d.o.o. Pula, u sklopu ugovorenih asfalterskih radova za ovu godinu, a radovi će se nastaviti i u narednom periodu prema iskazanim potrebama predstavnika mjesnih odbora i građana.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email