NEWS

U ponedjeljak u vijećnici Grada Poreča prezentacija “Upoznajte freelencere i delegiranjte svoje obaveze”

freelanceri
20.10.2023. 15:00; ; Početna / Gospodarstvo / U ponedjeljak u vijećnici Grada Poreča prezentacija “Upoznajte freelencere i delegiranjte svoje obaveze”

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 23. listopada 2023. u velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo (Obala m. Tita 5) s početkom u 12.00 sati održati će se prezentacija s nazivom: Upoznajte freelencere i delegirajte svoje obaveze.

Znate li tko su freelenceri i čime se bave? Ono što možda niste znali je da vam oni uvelike mogu pomoći i rasteretiti vas poslova koji vam oduzimaju previše vremena ili ih ne volite obavljati. Ovo je jedinstvena prilika da doznate koje usluge nude freelenceri ali isto tako možete dobiti informacije kako vi možete postati freelencer.

U suradnji s mojprofil.hr predstavit će nam se: Ilijana Milovanović- Asistent za upravljanje projektima, Ivana Žigić- Virtualna asistentica za web stranice i grafički dizajn za hrvatski, engleski i njemački jezik, Nika Paus- Fotografkinja trenutka, Anđela Knez- Virtualna asistentica specijalizarana za projekte iz EU fondova, Marina Lesica- Food coach i stilistica hrane, Martina Žgomba- Virtualna asistentica i edukator za virtualne asistente, Daria Udossi- Mentorica za žene za osobni razvoj i plesačica, Iva Peršić- Digital project manager, Ivana Šimunović- Virtualna asistentica za administraciju i društvene mreže, Andreja Marčec – Edukatorica osobnog rasta, razvoja i financija, Nlp Coach, Đeni Aničić- Virtualna asistentica za administraciju, organizaciju i HR, Ivona Prebanda- Brand and marketing manager, Lana Bitenc- ghostwriter memoara, književnica i dramaturginja i Jelena Hotko- Virtualna asistentica i osobna asistentica.

Prezentacija je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na email adresu: [email protected] do ponedjeljka 23. listopada do 09.00 sati.

 

Print Friendly, PDF & Email