NEWS

Porečka Lanterna pretvorila se na jedan vikend u Zrće!

13.05.2008. 00:00; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Porečka Lanterna pretvorila se na jedan vikend u Zrće!
410P5110253.JPG

Lanterna se taj vikend pretvorila u porečko Zrče – prekrasno sunčano vrijeme, glazba cijeli dan na plaži, mladi plešu u ritmu techno i druge glazbe.
Studenti su počeli sa slavljem već u posebno za njih organiziranom vlaku, koji ih je vozio od Austrije do Kopra, gdje su ih dočekali autobusi kojima su stigli do Lanterne.
Aktivni vikend program sastojao se od cjelodnevnih i cjelonoćnih sportskih i zabavnih aktivnosti. Studenti su se bavili odbojkom na pijesku, tenisom, kartingom i paintball-om te su vozili jet ski. Za zabavni dio programa bila su zadužena dva austrijska glazbena benda, Großstadtgeflüster i Guadalajara te sedam DJ-a, uz neizbježne karaoke, izbor miss mokra majica i mistera Sixpack, speed dating (spojevi na brzinu) te u jutarnjim satima doček izlaska sunca.
Zanimljivo je da je studente tijekom cijelog vikenda pratila poznata televizijska kuća MTV Austrija. Isječke i priloge s ovog veselog mladenačkog događanja ova će televizija emitirati pet tjedana zaredom, triput tjedno, što je odlična promocija Poreča i Istre u Austriji.
Organizatori su na kraju zahvalili djelatnicima Lanterne i porečke Riviere na odličnoj organizaciji događaja te distribuciji pića i prehrane

N.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email