NEWS

Parkiralište kod Osnovne škole će se rekonstruirati za nekoliko dana ?

14.05.2008. 00:00; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Parkiralište kod Osnovne škole će se rekonstruirati za nekoliko dana ?
199parkiralisteosnovneskole-radna.jpg

Na susretu s novinarima, 9.5.08., u odgovoru na pitanje poreštine. info (link), gospodin Edi Štifanić je rekao a je za rekonstrukciju potrebno 15 radnih dana, te da to treba učiniti prije turističke sezone. Obećao je novinarima dati idejno rješenje rekonstrukcije.
Putem osobe za javnost 13. svibnja 2008. godine ponovno smo zatražili idejno rješenje, te na kraju radnog vremena u 15 sati dobili obavijest da je vizualizacija objavljena na gradskim web stranicama (porec.hr).
Pogledali smo skicu, uz koju piše: " Radna verzija po kojoj će se izraditi Idejno rješenje".
Znači Idejno rješenje još nije izrađeno, nije provedena potrebna procedura za usvajanje, nisu još ishodovane potrebne dozvole, ne znamo ni to tko će biti investitor ( vlasnik zemljišta – Institut za poljoprivredu i turizam, a investiciju najavljuje Grad Poreč), nije proveden natječaj za izvođača radova. Po tome vjerojatno radovi neće početi za "par dana" kako je najavio gradonačelnik Edi Štifanić. Koliko bi moglo nestati zelene površine, stabala i klupa, moguće je također vidjeti iz priložene radne verzije.

R.V.Aleksić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email