NEWS

Poreč domaćin velikog Telemach Dana sporta

439250629_993069086155049_2166719903140919051_n
12.05.2024. 23:12; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Poreč domaćin velikog Telemach Dana sporta
Sportska dvorana Osnovne škole Finida (adresa Rovinjska 12) u srijedu, 15. svibnja, postat će sportsko sjedište gdje će djeca i mladi imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta, a Porečom će zavladati sportski duh, navijanje, smijeh i radost.
 
Svečani program otvaranja Telemach Dana sporta u Poreču počinje u 9.15 sati, a na sportsko-edukativnom danu, u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih i uz podršku Grada Poreča, sudjelovat će mnogobrojna djeca osnovnoškolskog uzrasta koja će se natjecati u graničaru i atletici.
 
Najbolje ekipe i atletičari izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.
 
Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 28. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.
 
U veljači Poreč je ugostio i sportsko-ekološki projekt „Zero Waste-Budi dio igre-Čuvajmo naš planet“ koji je nagrađen „Zelenim leptirom“ projekta Rezolucija zemlja. Izvrsna atmosfera i i kreativan način edukacije kroz igru i sport u OŠ Finide potakla nas je da i Telemach Dan sporta organiziramo za osnovnoškolce u Poreču.
 
Otvorene su prijave za sve sportske discipline Plazma Sportskih igara mladih: Coca – Cola Cup, Tommy turnir u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, Kinder Joy turnir u košarci, graničar, atletika, Fide turnir u šahu, MIS turnir u odbojci, odbojka na pijesku, PAKET24 Cup u tenisu i turnir u stolnom tenisu, prijave su besplatne i dostupne na internetskoj stranici igremladih.hr.
 
Print Friendly, PDF & Email