NEWS

Pobjede Stolnoteniskog kluba Jadran protiv Val Shark, Pitura i Jadranovo

315443424_622073792951049_8933476989522487950_n
13.11.2022. 09:55; ; Početna / Sport i rekreacija / Pobjede Stolnoteniskog kluba Jadran protiv Val Shark, Pitura i Jadranovo

I ovoga tjedna je bilo aktivno u STK Jadranu. U četvrtak se je druga ekipa u županijskoj ligi sastala s Val Sharkom iz Fažane. Jadran je bio domaćin te ostvario pobjedu rezultatom 4:2.
Sastav Jadrana je bio šarolik: Augustinović Marino, Džudžić Armin i Otočan Luka su odigrali pojedinačne mečeve dok su par odigrali Brizić Zvonimir i Pilar Franko. Do 4 pobjede Jadran je došao s dvije pojedinačne pobjede Augustinovića i Otočana.

Petak poslijepodne je prva ekipa krenula na duži put do Dubrovnika. U subotu ih je tamo dočekala druga ekipa STK Libertas Marinkolora ili ti Pitura. Ekipa je nakon prospavane noći imala dovoljno vremena da se odmori od duge vožnje što je rezultiralo pobjedom od 4:1.
Za Jadran su nastupili: Jardas Ivan, Antolović Johaness Karlo i Španić Leon. Jedini poraz je upisan u meču parova gdje se poznati par Jardas – Španić nije snašao protiv domaćeg para. Iz kluba zahvaljuju članovima STK Libertasa na odličnoj atmosferi i ugođaju tokom meča a i na druženju i dijeljenju iskustva nakon njega.

Ženska ekipa je nastupala malo bliže Istarskom poluotoku, točnije u Primorju gdje su nastupale prvo u Jadranovom protiv STK Sveti Jakov te onda u STK Crikvenici. Cure su ostvarile polovičan rezultat gdje su u Jadranovom bile bolje rezultatom 4:0 dok kod Crikvenice su bile nadjačane rezultatom 4:2.

Podsjećamo da se sljedeću subotu (19.11) igraju zadnja kola 1. Hrvatske lige – zapad muške i ženske u Dvorani Žatika s početkom u 11. Muška ekipa dočekuje STK Zabok gdje naš čeka gusta borba da bi se odlučilo tko će na zimski odmor otići na petome mjestu, dok ženska ekipa dočekuje STK Urania Bašku vodu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email