NEWS
valfresco

Plaćeni stanovi završili na dražbi, ali je u zadnji tren odgođena

xl_51014_untitled
foto: Facebook
30.07.2018. 14:32; Učitavanja: 711; Početna / Novosti / Plaćeni stanovi završili na dražbi, ali je u zadnji tren odgođena

U 8.30 sati 30. srpnja na sudu u Poreču trebala je biti održana prva od dvije dražbe više od 50 stanova tvrtke Goran projekt u stečaju no odgođena je. “Veliki uspjeh Živog Zida koji je angažiranjem medija uspio izvršiti pritisak na sutkinju koja je odgodila dražbu nastanjenih stanova.”, objavio je Živi zid Istra na svom Facebook profilu. “Nažalost još jedan tužan dan za hrvatsko pravosuđe jer je od tih 50 stanova 30 već prodano stanarima koji se nisu uspjeli uknjižiti. Stanovi se na ovoj drugoj dražbi prodaju za početnu 1/3 cijene”, objavio je dan prije dražbe županijski vijećnik Živog zida Damir Grunbaum.

“Zahvaljujući još jednoj prevari u režiji stečajnog upravitelja koji je mogao izuzeti već prodane stanove, zahvaljujući sutkinji koja nije morala provesti ovrhu, sutkinji Markus poznatoj iz slučaja Milanović protiv koje je tada od strane Živog zida i Milanovića podnijeta kaznena prijava i zahvaljujući Raiffaisen banci koja je po svemu sudeći planski sve to pokrenula, trideset obitelji će ostati bez pošteno plaćenih stanova, a da o tome nisu bili ni obavješteni jer nisu stranke u postupku.”, objavio je Grunbaum. U videu odvjetnica jednog od ovršenika upravo govori o zaključku današnje dražbe.

Istarski.hr

 

Veliki uspjeh Živog Zida koji u angažiranjem medija uspjeli izvršiti pritisak na sutkinju koja je odgodila dražbu nastanjenih stanova.U videu odvjetnica jednog od ovršenika upravo govori o zaključku današnje dražbe.

Publiée par Živi zid Istra sur Lundi 30 juillet 2018

 

Print Friendly, PDF & Email