NEWS
Ljekarna

Ovaj tjedan u kinu

idemo-u-kino
25.07.2022. 14:57; ; Početna / Obavijesti / Ovaj tjedan u kinu

četvrtak, 28., petak  29. i  subota,  30. 7. 2022. u 19.00 

MALCI 2 : KAKO JE GRU POSTAO GRU
izvorno ime:  Minions: The Rise of Gru
žanr: animirani, avantura, komedija
trajanje:  90 minuta
redatelj:    Kyle Balda,
uloge: Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić

sadržaj: Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima.

 

četvrtak, 28. i petak 29.7.2022. u 21.00

TOP GUN: MAVERICK
izvorno ime: TOP GUN: MAVERICK
žanr: akcija, avantura
redatelj: Joseph Kosinski
uloge: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer
trajanje: 131 minuta

sadržaj: Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

subota 30.7. 2022. u 21.00 

THOR: LJUBAV I GROM
izvorno ime: Thor: Love and Thunder
žanr: akcija, avantura
trajanje: 119 minuta
redatelj: Taika Waititi
uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Taika Waititi

Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova.

Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

Napomena:

THOR: LJUBAV I GROM sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

Print Friendly, PDF & Email