NEWS

Od ponedjeljka, 26. veljače obilazno do naselja Bolnica zbog izgradnje rotora i obnove asfalta

radovi
21.02.2024. 23:26; ; Početna / Obavijesti / Od ponedjeljka, 26. veljače obilazno do naselja Bolnica zbog izgradnje rotora i obnove asfalta

U ponedjeljak, 26.02.2024. počinju radovi na vodovodnoj mreži i uređenju kružnog raskrižja na križanju ulica I. Andrića, A. Šantića, T. Ujevića i M. Gioseffija u porečkom naselju Bolnica.

Investitori su Istarski vodovod Buzet i Grad Poreč-Parenzo, a zahvatom će se, uz obnovu vodovodne mreže, obnoviti asfalt, prometna signalizacija kao i javna rasvjeta te će se na taj način povećati sigurnost i protočnost ovog, inače, vrlo prometnog raskrižja, kod Centra za socijalnu skrb.

Za vrijeme radova raskrižje se zatvara za promet, uz uvođenje privremene prometne regulacije, a obilazni pravac se određuje:

  • preko NC PO 180 (dionica raskrižje Bolnica  – raskrižje Lacop), ulicom M. Vlašića do križanja prema naselju Stancija Vergotini te prema Agrolaguninom vinarskom podrumu, potom Ulicom I. Andrića do Centra za socijalnu skrb i obrnuto. Stanovnicima Ulice A. Šantića bit će osiguran privremeni spoj na Ulicu P. Preradovića. Rok za izvođenje radova, ukoliko vremenski uvjeti budu pogodni, je 60 dana.

Pozivaju svi sudionici u prometu za poštivanje privremene prometne signalizacije i oprez pri prometovanju u zoni radova.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email