Valfresco TOP 12

Nova javna rasvjeta u naseljima Antonci, Varvari, Veli i Mali Maj, Nova Vas, Fuškulin, Žbandaj

1 (48)
25.07.2019. 10:21; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nova javna rasvjeta u naseljima Antonci, Varvari, Veli i Mali Maj, Nova Vas, Fuškulin, Žbandaj

Tijekom mjeseca srpnja, Grad Poreč-Parenzo nastavio je ulaganja u javnu rasvjetu na području grada i okolnih naselja. Dovršena je izgradnja i dogradnja postrojenja javne rasvjete u naselju Mali Maj (spoj ulica Punta, Podupci i Kvajera), u naselju Veli Maj (spoj ulica Pjante, Kampac i Palacina) te rasvjeta u naselju St. Portun. Ukupno je ugrađeno više od 20 svjetiljki podzemne i nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji.

Ujedno su počeli radovi u naselju Varvari, koji su trenutno u završnoj fazi, a rasvjeta je izgrađena u ulici Trsi i dijelu ulice Pjantade. Ugrađeno je trinaest svjetiljki podzemne javne rasvjete u LED tehnologiji. U sklopu izgradnje i dogradnje postrojenja javne rasvjete, trenutno se izvode radovi na podzemnoj mreži u naselju Žbandaj (8 svjetiljki javne rasvjete) te u naselju Fuškulin (9 svjetiljki javne rasvjete), dok se u naselju Nova Vas (ulica Pod vrtli te spoj ulica Magrini i Levarija) i naselju Antonci, izvode radovi na dogradnji postrojenja nadzemne mreže javne rasvjete, gdje će se ukupno ugraditi 15 svjetiljki javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađene sa svom najmodernijom tehnologijom te trenutno važećom zakonskom regulativom, a ujedno će se novi dio postrojenja javne rasvjete kabelima povezati s postojećom javnom rasvjetom.

Paralelno s izgradnjom, vrše se i radovi na investicijskom održavanju postrojenja javne rasvjete – farbaju se stupovi javne rasvjete, a izvršit će se i zamjena dotrajalih svjetiljki po naseljima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Flego S1