NEWS

Na Velom Joži je u subotu postojao samo Jadran – JADRAN – KRK 5:0 (1:0) !

nk-jadran
04.09.2021. 23:30; ; Početna / Sport i rekreacija / Na Velom Joži je u subotu postojao samo Jadran – JADRAN – KRK 5:0 (1:0) !

Derbi kola donio je ono što derbi u suštini uvijek donosi. Međutim, kroz igru samo jednog aktera. Krk danas ničime nije opravdao bilo kakvu ulogu favorita, a kamoli nešto više od toga. No, za dobru partiju, i suparnik ti mora nešto pružiti, a Jadran danas Krku nije pružio ni minimum nade, piše portal Istrasport.eu.

Počelo je sa dvije lijepe prigode Roberta Vlizla u prvih deset minuta, i to je nagovijestilo da bi ovo trebalo biti porečko poslijepoden. Pavlić je imao samo jednu intervenciju nakon pogreške Ilića, a tada se otvorilo…

Abramović je najprije pogodio vratnicu, a onda je probio lijevu stranu obrane Krka i uputio odličan pas za Ivetića koji odlično reagira u 23. minuti i dovodi domaćina u vodstvo.

U drugom dijelu pak rapsodija…

Lepinjica je odigrao sa Sumićem dupli pas i sa 16 metara u 50. minuti pogodio za 2:0, a nakon toga Lepinjica je asistent. Pronalazi na sasvim suprotnoj strani dijagonalom od gotovo 50 metara Sumića koji iz voleja pogađa suprotne rašlje za visokih porečkih 3:0.  U 77. minuti Ivetić nakon asistencije Lepinjice izlazi pred vratara i zabija iskosa za 4:0, a konačnih 5:0 djelo je mladoga Terlevića u 84. minuti nakon dubinske lopte Radmana.

Do kraja je još jednom Lepinjica sjurio se sam sa centra prema gostujućem vrataru, no šutirao je pokraj gola, što nimalo ne umanjuje i značaj ove pobjede kao ni ljepotu nogometne igre koju je danas prikazala porečka momčad.

POREČ – Stadion Veli Jože – 3. HNL Zapad – 2. kolo. Sudac: Marin Rožman Pomoćnici: Hrvoje Perkov, Nenad Pjevac

JADRAN – KRK 5:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Ivetić 23′, 2:0 Lepinjica 50′, 3:0 Sumić 63′, 4:0 Ivetić 77′, 5:0 Terlević 84′

JADRAN: Pavlić, Ilić, Al Tharwan, Lepinjica, Ivetić, Sumić, Abramović, Ereiz, Radman, Bernobić, Vlizlo

klupa: Mičić, Leko, Mofardin, Mendiković, Miloš, Vladišković, Terlević

Trener: Dalibor Šuran

KRK: Benulić, Rudan, Pozderac, Huseljaković, Turkalj, Šantek, Klenovšek, Lucić, Mikulica, Junuzović, Badurina

klupa: Ždralović, Radić, Zeko, Miić, Mešić, Vidmar, Junuzović

Trener: Damir Kraljić

Print Friendly, PDF & Email