NEWS

Na Trgu slobode danas nastavak proslave blagdana sv. Maura okupio brojne građane

zivo na Trgu slobode
23.11.2023. 18:45; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Na Trgu slobode danas nastavak proslave blagdana sv. Maura okupio brojne građane

Nastavak svjetovnog dijela proslave blagdana sv. Maura – zaštitnika Poreča i Porečke biskupije održan je danas na Trgu slobode, gdje su zabavni program i sunce izmamili brojne građane. S obzirom da je na sam dan proslave blagdana , 21. studenog, kiša razvodnila predviđeni program na Trgu slobode, organizatori, Turistička zajednica Grada Poreča i Grad Poreč-Parenzo odlučili su se nastavak napraviti danas u vrijeme marende.

Dijelile su besplatne porcije palente, one klasične, žute, te crne sa sipama uz brodet, a za svakoga bila je tu i čaša vina.
Za desert se pobrinula porečka tvrtka Agrolaguna koja je ovu priliku iskoristila za proslavu 60 godina djelovanja. Tim povodom okupljenima su podijelili slavljeničku tortu i svoj pjenušac. Nazdravili su i gradonačelnik Loris Peršurić i izvršna direktorica Agrolagune Nerina Zec.

Sve su porcije, više od 500 njih, planule u trenu, a da sve prođe u zabavnom tonu, pobrinuli su se sa pozornice Sergio Pavat i Orchestra Istriana, koji su publiku zabavljali muzikom za ples.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email