NEWS

Besplatna probna ronjenja za posjetitelje Crofish sajma

6. Pogled u plavo, Poreč - Crofish
23.11.2023. 14:12; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Besplatna probna ronjenja za posjetitelje Crofish sajma

U sklopu bogatog programa i velikog broja izlagača na 15. međunarodnom sajmu ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi Crofish koji će se održavati od 24. do 26. studenog 2023. u Poreču, dvorana Žatika  gostovat će i projekt Pogled u plavo, te će za sve ljubitelje mora, ronjenja i ribolova biti organizirana besplatna probna ronjenja.

Crofish sajam značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji koja se provodi u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije, a u suradnji s Plavom promocijom na sajmu će biti montiran 10 metarski bazen u grijanom šatoru gdje će posjetitelji imati jedinstvenu priliku okušati se u ronjenju te upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja.

Za sve zainteresirane posjetitelje Crofish sajma, a posebno one najmlađe besplatna probna ronjenja uz glazbenu podlogu bit će moguća u kontroliranim uvjetima 10 metarskog grijanog bazena uz stručni nadzor instruktora ronjenja u periodu od 24. do 26. studenog 2023., od 10.00h do 19.00h,  grad Poreč, dvorana Žatika.

 Besplatna probna ronjenja u pratnji instruktora ronjenja u sklopu Pogleda u plavo namijenjena su za sve uzraste i djecu već od 5 godina starosti, a za sigurnost ronioca početnika brinut će se pripadnici ronilačke skupine Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske.

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo moguće su putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo/crofish

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen Pogleda u plavo posjetitelji će uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz razgledavanje podvodne izložbe fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Osim ronjenja na Crofish sajmu Vas još očekuje besplatno razgledavanje povijesnih i ribarskih brodova te plovila Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva obrane i Ravnateljstva civilne zaštite (Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske), a za najmlađe besplatna vožnja Crofish vlakićem te predstave i kreativne radionice za djecu.

Projekt Pogled u plavo do sada je mnogima približio ronjenje, a provodi se s ciljem promocije ronilačkih aktivnosti, ponuda u ronjenju, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao važne aktivnosti u smjeru očuvanja morskog okoliša.

Medijski pokrovitelji projekta Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE Hrvatska (Fred Bobek d.o.o.).

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email