NEWS

Na Stanciji Vodopija i Garbini postavljene drvene sjenice, u pripremi Kosinožići i Radoši

Uređenje sjenice Garbina
05.12.2023. 13:44; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Na Stanciji Vodopija i Garbini postavljene drvene sjenice, u pripremi Kosinožići i Radoši

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s uređenjem igrališta na području grada i prigradskih naselja prema iskazanim željama mještana i predstavnika mjesnih odbora. Tako je ovih dana završeno postavljanje drvenih sjenica, odnosno uređenje piknik zona kraj dječjih igrališta na Stanciji Vodopija i u naselju Garbina.
Sjenice su postavljenje na betonske podloge, a imat će ugrađene stolove i klupe za ugodnije druženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci.

Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posadit će se trava, a po potrebi i dodatno hortikulturno urediti.

Nakon ovih, najavljeno je postavljanje još sjenica i to u naseljima Kosinožići i Radoši.
Postavljanje piknik zona po gradskim i prigradskim naseljima pokazalo se kao dobro prihvaćeno od mještana i gostiju, pogotovo jer su najčešće postavljene uz dječja i polivalentna igrališta kao dodatni sadržaj. Grad Poreč i UO za komunalni sustav i dalje će nastaviti s uređenjem i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email