NEWS
Max 180920 S

Marokanski sportaši koji su boravili u Poreču, danas i u ponedjeljak napuštaju Istru

kozlevac-capo
foto HINA/ Daniel SPONZA
13.09.2020. 13:41; Učitavanja: 907; Početna / Obavijesti / Marokanski sportaši koji su boravili u Poreču, danas i u ponedjeljak napuštaju Istru

Osamnaest članova futsal reprezentacije Maroka koji su boravili u Poreču i negativni su na testiranju na Covid-19 otputovali su u nedjelju iz Pule posebnim čarter letom, a troje zaraženih će otići u ponedjeljak, rekao je Hini načelnik istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac. 

Naime, nakon što su u protekla tri dana tri člana marokanske futsal reprezentacije, koja je boravila u Poreču, bila pozitivna na koronavirus, u nedjelju ujutro osamnaest članova reprezentacije koji su negativni na Covid-19 posebnim čarter letom iz Pule otputovali su za Rabat, dok će preostala tri igrača koja su zaražena koronavirusom put Maroka krenuti u ponedjeljak.

“S trojicom zaraženih u Poreču su do sutra ostala još dva člana reprezentacije u pratnji, i to liječnik i službeni predstavnik reprezentacije, koji će u ponedjeljak također posebnim čarter letom otputovati u Maroko” – rekao je načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac. 

HINA

 

Print Friendly, PDF & Email