NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Lions club Poreč održao tradicionalni humanitarni bal i prikupio 40.000 Kn za potrebite

3-142-DSC_9070
10.12.2019. 13:57; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Lions club Poreč održao tradicionalni humanitarni bal i prikupio 40.000 Kn za potrebite

U Hotelu VALAMAR DIAMANT održan je 22.Humanitarni bal LC Poreč pod motom “DOBRO JE ČINITI DOBRO” koji se održao povodom blagdana GRADA POREČA SV. MAURA uz prisustvovanje najviših dužnosnika D-126 Hrvatska: guvernera D-126 Darka Ćuruvije, IPDG Sanje Paprenjak, PDG Daria Bognola,RC Frane Mike, Lionsa iz Pule, Novigrada, Rijeke, Oprtlja, Zagreba,  Trsta, Forlija svečanosti je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Elio Štifanić koji je predao ček od strane Grada Poreča u iznosu od 5.000 kn.

U uvodnom dijelu svečanog programa obilježena je 20-ta obljetnica bratimljenja LC Forli iz Italije i LC Poreča kao i primljen novi član LC Poreč Rajko Macura  i dvoje mladih Leića u Leo klub, a nastupili su naš priznati gitarist Saša Dejanović, član LC Poreča  i Kristijan Marušić, operni pjevač uz pratnju prof. Đeni Brković na klaviru. U programu tijekom večeri uz Laguna band nastupila je mlada uspješna umjetnica Cristina Lubiana. Svim izvođačima kao i donatorima zahvaljujemo na njihovom humanitarnom doprinosu našem balu.

U toku večeri prikupljena su sredstva od donacija, bogate lutrije i aukcije slika i vina u iznosu oko 40.000 kn bit će namijenjena su ZA NAŠU ANTONIU, te programe Udruge slijepih, , Društva distrofičara, Društva invalida, Sigurne kuće, Udruge udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe, URIOS-u Centru za inkluziju, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i mnogobrojnim potrebitim pojedincima te mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja.

Predsjednica

Anamarija Muzica Saitz

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email