NEWS
HALF MARATON S

Kroz petnaestak dana nova prometnica između Musaleža i Stancije Diklić, asfaltira se nogostup u ulici Kate Pejnović…

Uređenje kanala uz prometnicu Musalez St Diklic
02.02.2024. 19:02; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Kroz petnaestak dana nova prometnica između Musaleža i Stancije Diklić, asfaltira se nogostup u ulici Kate Pejnović…

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, po mjesnim odborima Grada Poreča-Parenzo. 
Tako su u dogovoru i na traženje MO Varvari ovih dana počeli radovi na uređenju NOVE prometnice između naselja Musalež i Stancija Diklić, na sadašnjem makadamskom putu za pristup u polja i vinograde. Uredit će se i asfaltirati prometnica u duljini 500 metara. U tijeku je uređenje oborinskog kanala uz buduću prometnicu koji će se očistiti i izraditi prepusti, nakon čega kreću radovi na samoj prometnici, a predviđeni završetak je za petnaestak dana.

Asfaltiranja su završena na području mjesnog odbora Anke Butorac gdje je asfaltiran nogostup u ulici Kate Pejnović. Riječ je o nogostupu duljine oko 150 metra, a u sklopu radova uređeni su i prilazi pješačkim prijelazima.

Također, izvršeni su i radovi proširenja i uređenja na pristupnim prometnicama u poslovnoj zoni Facinka i u naselju Vranići.

Radove, kao i inače, izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email