NEWS

Još jedno uspješno plesno iskustvo za mlade plesačice DND-a i USB-a na natjecanju DanceStar World Finals

13315277_1064458483633310_7014070149264191251_n
31.05.2016. 17:28; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Još jedno uspješno plesno iskustvo za mlade plesačice DND-a i USB-a na natjecanju DanceStar World Finals

Porečki plesni vikend je iza nas, a za njim su ostali utisci i nagrade. Tri plesne grupe Društva Naša djeca Poreč osvojile su nagrade u pet kategorija. Zvjezdice su bile prve u kategoriji lyrical children u koreografiji „I am me“. Ova plesna grupa osvojila je i dva treća mjesta: u kategoriji open formation children s koreografijom Voices of savannah i u kategoriji open fomartion junior s USB selekcijom u koreografiji Freedom. Autorica svih triju koreografija i plesna voditeljica je Ivana Domazet.

Plesna skupina Jump osvojila je drugo mjesto s koreografijom Party Rock u kategoriji MTV group children, a treće s Turning tables u kategoriji lyrical formation children. Koreografkinja i voditeljica grupe Jump je Elisabeth Wertheim. Adila Bidžos na natjecanje je dovela skupinu Lollipop koja je osvojila drugo mjesto u kategoriji lyrical formation children, s koreografijom In mente i treće mjesto s koreografijom Shout u kategoriji open formation children. Odličan je to ukupni i pojedinačni uspjeh plesnih grupa i njihovih voditeljica/koreografkinja.
A ponosni smo i na nekadašnju našu djecu, sada članice USB-a, koje su se također natjecale. Prvo mjesto s koreografijom Mad World u kategoriji lyrical children solo osvojila je Nina Cerin. Imaju i pet drugih mjesta: u kategoriji lyrical group senior s koreografijom Highspeeds, u solo točki Sabina Čanić s koreografijom The pain of love, u kategoriji lyrical trio juniors s koreografijom To find a shelter, lyrical group juniors s koreografijom Seven Years i u kategoriji jazz group junior s koreografijom Black and Gold, dok je u kategoriji lyrical formation senior koreografija Gimme love zauzela treće smjesto. USB plesne grupe vodi Ivana Domazet, koja za njih osmišljava koreografije.

Osim što plesače/ice unaprijed svrstavaju u kategorije prema uzrastu i stilu, nakon što ocijene njihove nastupe, prema broju bodova ih svrstavaju u A i B ligu. Sve tri koreografije DND Zvjezdica su po broju bodova svrstane u A ligu, kao i 11 koreografija USB-a.

DND

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email