NEWS

Gradska knjižnica Poreč raspisuje natječaj za pjesme na čakavštini u okviru manifestacije Verši na šterni

verši-20
01.02.2022. 09:19; ; Početna / Kultura / Gradska knjižnica Poreč raspisuje natječaj za pjesme na čakavštini u okviru manifestacije Verši na šterni

PROPOZICIJE NATJEČAJA:

  1. Na natječaj se mogu poslati isključivo pjesme na čakavskom dijalektu.
  1. Prijavljene pjesme moraju biti nove i neobjavljene do trenutka objave ishoda natječaja.
  1. Svaki autor može sudjelovati s jednom, dvije ili najviše tri pjesme, koje je potrebno poslati u otvorenom (word) dokumentu.
  2. Uz pjesme autori trebaju navesti sljedeće osobne podatke: ime i prezime, kontakt broj telefona i adresu elektroničke pošte te točnu adresu stanovanja.  S osobnim podatcima postupamo sukladno svim odredbama pozitivnih propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.
  1. Stručni izbornik/ca odabire one pjesme koje će se tiskati u XXIX. zbirci pjesama “Verši na šterni”.
  1. Natječaj je otvoren od 1. do 28. veljače 2022. godine. Prijave pristigle nakon tog datuma neće biti uzete u obzir.
  1. Pjesme i osobne podatke, s naznakom „Za natječaj: XXIX. Verši na šterni“ u naslovu poruke, isključivo u elektronskom obliku, slati na e-mail adresu: [email protected]
  1. Sudionici će izvještaj o ishodu natječaja primiti na e-mail adresu elektroničke pošte koju su naveli u prijavi. Istoga će dana izvještaj biti objavljen na mrežnim stranicama Gradske knjižnice Poreč.
  1. Autori izabranih pjesama sudjeluju na XXIX. susretu čakavskih pjesnika Verši na šterni, koji će se održati u subotu, 11. lipnja 2022. godine u Vižinadi.

 

Program je sufinanciran sredstvima Grada Poreča-Parenzo, Upravnog odjela za kulturu Istarske županije i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Print Friendly, PDF & Email