NEWS
HALF MARATON S

U Poreču Međunarodni prijateljski nogometni turnir U-17 – sudjeluju mlade reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rusije

Zelena Resort nogometni tereni
01.02.2022. 08:49; ; Početna / Sport i rekreacija / U Poreču Međunarodni prijateljski nogometni turnir U-17 – sudjeluju mlade reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rusije

U Poreču će se od 4. veljače održavati Međunarodni prijateljski turnir u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza na kojem će sudjelovati mlade nogometne U -17 reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rusije. Mladi nogometaši su smješteni u Hotelu Molindrio Plava Laguna u Zelena Resortu. Utakmice se održavaju na nogometnim terenima u Zelena Resortu, a prve utakmice igraju Rusija protiv BIH (u 17 sati).

Nakon nogometnih priprema brojnih hrvatskih i slovenskih prvoligaša, Poreč je domaćin i ovog međunarodnog nogometnog turnira čime se dokazuje kao jedna od najboljih sportskih destinacija u kojima postoje sjajni preduvijeti za razvoj sportskog turizma.

Plava Laguna je u proteklih nekoliko godina izvršila velika ulaganja ne samo u smještajnu, već i u sportsku infrastrukturu te tako raspolaže s nogometnim centrom u kojem se može vježbati na četiri uređena travnata nogometna igrališta od kojih je jedan s umjetnom travom i FIFA QUALITY certifikatom, od čega tri igrališta imaju rasvjetu. Sva četiri udaljena su samo 300 m od dviju polivalentnih sportskih dvorana u Intersport centru, gdje se već godinama održavaju velika sportska natjecanja, primjerice  u karateu i judu.

 „Sportski turizam sjajan je način za produljenje turističke sezone, a za sportaše u našim destinacijama doista smo osigurali najbolje moguće uvjete, kako za treniranje, tako i za smještaj te odmor.“, naglašavaju u Plavoj Laguni.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email