NEWS
VALFRESCO 10/23S

Gradonačelnik sa suradnicima obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

Vatrogasci Poreč
01.01.2023. 20:26; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik sa suradnicima obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa svojim zamjenikom Elijom Štifanićem i predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom obišli su u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu – Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, tim Sanitetskog prijevoza Poreč, te dežurne komunalne i prometne redare.

Ovaj je gradonačelnikov obilazak u Silverstarskoj noći postao već tradicionalan, a prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini. -Nakon dvije potpuno drugačije godine, ova novogodišnja noć se vraća na onakve proslave kakve smo navikli. Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, koje dežuraju da sve prođe u najboljem redu, rekao je gradonačelnik.

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email