NEWS
HALF MARATON S

Grad Poreč objavio JAVNI NATJEČAJ za dodjelu bespovratnih sredstava za uklanjanje azbestnih krovova

97067
30.01.2024. 15:02; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Grad Poreč objavio JAVNI NATJEČAJ za dodjelu bespovratnih sredstava za uklanjanje azbestnih krovova

Grad Poreč-Parenzo već sedmu godinu nastavlja s provedbom nagrađivanog projekta „Moj Poreč bez azbesta“, kojim financira uklanjanje pokrova koji sadrže azbest s objekata na području Poreča. Kako je interes građana za navedeni program vrlo velik, te su upiti građana česti, Grad Poreč-Parenzo je i ove godine u svom proračunu osigurao sredstva u iznosu od 13.400,00 eura, te odlučio raspisati novi natječaj.

I ove će godine građani, prijavom na javni natječaj, moći ostvariti pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 13,27€/m2 uklonjenog krovnog pokrova koji sadrži azbest, odnosno do maksimalnog iznosa od 1.327,00 € po objektu.

Natječaj je otvoren od 30. siječnja do 23. veljače 2024. godine.

Tekst natječaja i prateći obrasci nalaze se u nastavku, a za vrijeme trajanja natječaja svi materijali mogu se podignuti i u pisarnici Grada Poreča – Parenzo na adresi Obala m. Tita 4.

Pozivaju se građani da se prijave na ovaj natječaj, jer uklanjanjem azbestnih krovova pridonosimo očuvanju zdravlja, stvaramo ljepši ugođaj, čuvamo okolinu, te doprinosimo načelu održivog razvoja našeg grada.

Dokumentacija je dostupna na stranici https://www.porec.hr/hr-hr/moj-porec-bez-azbesta-grad-i-ove-godine-financira-uklanjanje-azbesta 

Print Friendly, PDF & Email