NEWS

DuMont Bildatlas, „Poreč holt auf“

01.03.2023. 18:18; ; Početna / Gospodarstvo / DuMont Bildatlas, „Poreč holt auf“
334275384_191755320215022_1557678559879151538_n
Poznati njemački vodič na čak 38 stranica donosi atraktivne tekstove i fotografije o brojnim našim destinacijama, od Novigrada, Motovuna, vinarije Kozlović do ekstra djevičanskog maslinovog ulja obitelji Ipša, zatim Poreča i Eufrazijevoj bazilici, Rovinja i Pule te zanimljivostima koje ih krase.
 
DuMont Bildatlas jedan je od najpoznatijih njemačkih turističkih vodiča koji izlazi u formatu časopisa. Monotematski je te se distribuira putem kioska i knjižara diljem Njemačke i Austrije.
 
Posebnost je u tome što je publikacija dostupna u knjižarama najmanje tri godine, tako da ga publika može otkrivati tijekom izrazito dugog razdoblja. Sukladno tome, vrednuje se kvaliteta istraživanja, pa su angažirani isključivo oni autori koji imaju «insajdersko» znanje o destinaciji.
 
Osim toga, kao što možete primijetiti, velika se važnost pridaje kvaliteti fotografskog materijala. Stoga je bilo od iznimne važnosti da PR agencija ART Redaktionsteam, u koordinaciji s Turističkom zajednicom Istarske županije, više puta unaprijed realizira foto produkciju, angažirajući vrhunske fotografe, kako bi raspolagali odgovarajućom arhivom fotografija za vrhunske projekte poput ovog.
 
Treba naglasiti da je potpora izdavaču od strane ART Radaktionsteama u području «insajderskog» znanja, istraživanja (destinacije, smještaj, restorani, itd.) kao i foto materijala, bitan aspekt cjelokupnog projekta koji doprinosi uspješnoj realizaciji takvih značajnih publikacija za Istru s ovakvim dosegom na njemačkom govornom tržištu.
S obzirom na to da je medij monotematski, rijetko se može pojaviti jedno te ista regija – situacija je tim posebnija što je Istra bila glavna tema prije samo tri godine, a sada je ponovno prezentirana.
 
Pored toga, naklada od 25.000 primjeraka velika je za jedan turistički vodič, jer mnogi drugi vodiči imaju manju od 10.000 primjeraka.
 
Uz to, medijska vrijednost ove važne objave iznosi značajnih 144.400 eura.
 
 
TZ Istre

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email