NEWS

Brončana medalja sa Europskog prvenstva za porečku body-buildericu Larise Glavina

2023-05-24_12h16_27
24.05.2023. 12:17; ; Početna / Sport i rekreacija / Brončana medalja sa Europskog prvenstva za porečku body-buildericu Larise Glavina

Gradonačelnik Loris Peršurić čestitao je jučer mladoj porečkoj body-builderici Larisi Glavini iz Bodybuilding kluba „Veli Jože“ Poreč koja se nedavno vratila sa Europskog prvenstva u Španjolskoj okrunjena vrijednim priznanjima.

Glavina je ostvarila najveći juniorski uspjeh u klupskoj povijesti osvojivši brončanu medalju u disciplini bodyfitness, dok je u istoj disciplini u seniorskoj konkurenciji zauzela osmo mjesto.

Natjecanje se održavalo u španjolskom ljetovalištu Santa Susanna nedaleko Barcelone, a Larisa je na ovom Europskom prvenstvu osvojila jedino odličje od svih hrvatskih natjecatelja.
Iz BBK „Veli Jože“ nastupila je još i Maja Baričević koja je u seniorskoj konkurenciji zajedno s Dariom Stankovićem iz Požege zauzela peto mjesto u mješovitim parovima.
Glavina i Baričević su time uspješno zaključile vrlo intenzivan period nastup u kojem su od prvenstva Hrvatske do Europskog prvenstva ostvarile vrlo značajne rezultate.

Čestitkama na jučerašnjem susretu pridružili su se i predsjednik Sportske zajednice Grada Poreča Aleksandar Beaković, te predsjednik BBK „Veli Jože“ Dalibor Jakovčić.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email