VALFRESCO-S-1123
LUTRIJA T

Bogatiji uskršnji stol s ponudom iz Valfresco Direkt kužine – Dok zeko gricka mrkvicu ti ugrabi najbolju ponudu

Uskrs
19.03.2021. 13:47; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Bogatiji uskršnji stol s ponudom iz Valfresco Direkt kužine – Dok zeko gricka mrkvicu ti ugrabi najbolju ponudu

Valfresco Direkt – Valamarova online trgovina s dostavom za svoje kupce je pripremila najukusnije uskršnje delicije s odličnim popustima. Iskoristite promo kod: ZEKODIREKT10 u periodu od 22.ožujka do 3.travnja i ostvarite 10% popusta na ukupnu vrijednost kupovine uz minimalnu narudžbu od 200 kn.

U Valfresco Direkt kužini pripremaju se gotova i polugotova jela od vrhunskih namirnica lokalnih proizvođača i OPG-ova prema tradicionalnoj recepturi. U posebnoj Valfresco Direkt uskršnjoj ponudi tako možete pronaći pečenu domaću janjetinu, kuhanu šunku, mladi luk, te neizostavnu domaću pincu. Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i kućanske potrepštine koje se inače kupuju u marketu.

Valfresco Direkt dostavlja vaša omiljena jela, kao i sve druge potrepštine na području cijele Istre. Kupci pritom sami biraju vrijeme dostave u dva termina, svakoga dana, uključujući nedjeljom i blagdanima. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kuna vrijednosti. U Poreču, na adresi Mate Vlašića 39 kupci svoje narudžbe mogu preuzeti i osobno na takeaway punktu svaki dan od 11:00 do 19:00 sati.

Više informacija o promotivnoj ponudi pronađite na stranici: www.valfresco.com

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email