NEWS
valfresco

Uspješan nastup porečkih ritmičarki na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, Petra Belević na ulazu u reprezentaciju !

67c698f5-8d43-4624-8a5b-922d373adcfc
22.10.2019. 18:40; Učitavanja: 284; Početna / Sport / Uspješan nastup porečkih ritmičarki na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, Petra Belević na ulazu u reprezentaciju !

U subotu i nedjelju je u Osijeku održano 28. Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici na kojem je sudjelovalo 65 gimnastičarki iz 12 hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, GK Vindija i KRG Zagreb iz regije sjever, KRG Osijek, KRG Pirueta i KRŠG Rondo iz regije istok, KRG Sirena iz regije jug, te KREG Galatea, KSRG Gazela i KRSG Poreč iz regije zapad).

Pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković, te sutkinja Jane Oplanić i Carle R. Jugovac-Podvezanec, Poreč su predstavljale tri gimnastičarke.
Najuspješnija je bila kadetkinja Petra Belević koja je osvojila zlato u vježbi sa obručem, te srebro u vježbi sa trakom, 7. mjesto u vježbi sa vijačom, te u vježbi sa loptom.
Kadetkinja Gresa Ramadani osvojila je 10. mjesto u vježbi sa obručem, 11. mjesto u vježbi sa čunjevima, te 13. mjesta u vježbama sa vijačom i loptom.
Juniorka Ana Cvitković je osvojila 13. mjesta  u vježbama sa obručem i loptom, te 17. mjesto u vježbi sa trakom.
Petra Belević je u ovoj godini imala odlične rezultate te je pozvana na kontrolni trening radi ulaska u državnu reprezentaciju, a time je KRSG Poreč ponovno dokazao svoju kvalitetu i dugogodišnju tradiciju podizanja najboljih hrvatskih ritmičarki.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email