NEWS
valfresco

U organizaciji stolnoteniskog kluba “Vrsar” održane pripreme Hrvatske ženske juniorske selekcije i međunarodni kamp

20190806_200127
19.08.2019. 08:41; Učitavanja: 84; Početna / Novosti / Okolne općine / U organizaciji stolnoteniskog kluba “Vrsar” održane pripreme Hrvatske ženske juniorske selekcije i međunarodni kamp

U organizaciji stolnoteniskog kluba “Vrsar” i uz pomoć komunalne firme “Montraker”, Turističke zajednice Vrsar i općine Vrsar  održane su pripreme Hrvatske ženske juniorske selekcije i međunarodni kamp.
Treninzi i pripreme su održane u jutarnjim i popodnevnim satima pod ravnanjem trenera i voditelja državne selekcije Darka Arapovića i trenera iz Vrsara Miodraga Banjca.
Gosti kampa su bili i međunarodni,priznati treneri iz Slovenije i Švicarske, Miroslav Tokić i Slavko Ćato.U kampu su sudjelovali i članovi kadetskih reprezentacija Hrvatske, Slovenjie i Bosne i Hercegovine.
Treninzi su ujedno  poslužili muškoj i ženskoj ekipi iz Vrsara za pripreme pred ligaška natjecanja koja se očekuju u mjesecu rujnu.

Drugi tjedan u Vrsar dolaze  gosti iz stolnoteniskog kluba “Savinja” iz Celja koji će obaviti  još jedne pripreme sa domaćinima iz Vrsara.

Za takmičare iz Vrsara prvi turnir je međunarodni Memorijal” Barba Tomo Amižić u Zadru početkom rujna.

M.B.

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S