NEWS
valfresco

Tri medalje za Karate klub Finida sa županijske lige u borbama

karate2
15.05.2019. 11:47; Učitavanja: 87; Početna / Sport / Tri medalje za Karate klub Finida sa županijske lige u borbama

U nedjelju, 12.05.2019. u organizaciji Karate saveza Istarske županije i tehničkoj organizaciji Karate kluba PULA, u sportskoj dvorani Dom braće Ribar u Puli, održano je završno, 2. kolo Županijske lige u borbama za sve uzraste, odnosno za kategorije mlađih učenika/mlađih učenica, učenika/učenica i mlađih kadeta/mlađih kadetkinja koji su bili podijeljeni u težinske kategorije te za kategorije kadeta, juniora i seniora koji nisu bili podijeljeni u težinske kategorije, nego samo na uzrasne OPEN kategorije.

Na natjecanju su nastupili natjecatelji iz 8 istarskih klubova: AMFORA Fažana, CBS Pula, FINIDA Poreč, NOVIGRAD, PULA, TINJAN i VRSAR.

Županijska liga u borbama sastoji se od dva kola natjecanja. Prvo kolo natjecanja održano je u Poreču, 31.03.2019. Natjecatelji su se u kategorijama formiranim za prvo kolo natjecanja, kroz oba kola borili protiv svakog u svojoj kategoriji te su na taj način sakupljali bodove (pobjeda – 3 boda, neriješeno – 2 boda, poraz – 1 bod i nedolazak – 0 bodova). Konačan redoslijed u pojedinoj kategoriji formirao se nakon drugog, odnosno završnog kola, i to zbrajanjem bodova svakog natjecatelja u oba kola Lige.

Karate klub FINIDA nastupio je sa svojim natjecateljima te je u konačnici osvojio ukupno 3 medalje, i to 1 zlatnu, 1 srebrnu i 1 brončanu. Osvajači medalja su:

1. mjesto: Eva Paola Ramaja, mlađe učenice -27kg
2. mjesto: Lana Kadum, mlađe učenice -36 kg
3. mjesto: Mile Vladušić, mlađi učenici -36kg

Nažalost, mlađa kadetkinja Valentina Bibaj, poslije vrlo dobro odrađenih borbi za 1 bod je ostala bez plasmana na 3. mjesto.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email