NEWS
LIDL – S posao

STK JADRAN-EKIPNO OSVOJILI TREĆE MJESTO U PIG REGIJI

BRONČANI
08.03.2017. 15:37; Učitavanja: 256; Početna / Sport i rekreacija / STK JADRAN-EKIPNO OSVOJILI TREĆE MJESTO U PIG REGIJI

Proteklog je vikenda u organizaciji STK Pule održano  ekipno i pojedinačno prvenstvo za kadete i kadetkinje PIG- regije na kojem su kadeti Stk Jadrana ostvarili zapažene rezultate. U ekipnom djelu prvenstva porazima od Stk Pule i Opatije a pobjedama nad Stk Vrsarom i Srdočima Stk Jadran je zauzeo odlično treće mjesto. Stk Jadran je nastupio u slijedećem sastavu Leo Šajina, David Barna, Vladan Krivokapić i Mateo Šušljik .

U pojedinačnom dijelu natjecanja najviše uspjeha imao je Mateo Šušljik koji je zauzeo treće mjesto, dok su Leo Šajina , David Barna bili poraženi u četvrtini finala. Vladan Krivokapić zaustavljen je u osmini finala. David Cerić i Vito Wise uz malo sreće su mogli proći grupe i tako nastaviti natjecanje no nažalost to se nije dogodilo.

Predstoji nam vrlo zanimljiv sportski vikend gdje će Stk Jadran biti domaćin Prvenstva IŽ u svim kategorijama u isto vrijeme će se održati i nastavak ekipnog prvenstva PIG regije za juniorke i juniore te mlađe kadetkinje i mlađe kadete. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje stolnog tenisa u nedjelju 12.03.2017. s početkom u 9 sati da dođu i pogledaju odmjeravanje mladih snaga.

STK Jadran

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email