NEWS

Počinje Sport Fest – manifestacija za sve ljubitelje sporta

Dvorana Žatika
02.10.2019. 11:12; Učitavanja: 343; Početna / Lifestyle / Zabava / Počinje Sport Fest – manifestacija za sve ljubitelje sporta

U Poreču kao poznatom sportskom gradu, od 4. do 6. listopada održat će se Sport Fest – najveći regionalni sajam sporta i sportska konferencija. Ovaj jedinstveni događaj koji je između svoja prva dva izdanja zabilježio značajan rast zanimanja publike, ove godine donosi brojne novitete i još bogatiji program.

Tako će konferencijski dio otvoriti Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, a među brojnim predavačima u petak i subotu sudjelovat će i druga istaknuta sportska imena poput Line Červara, Igora Blažinčića, Antona Samovojske, Matea Beusana.

Sajamski dio Sport Festa ove će godine biti još raznovrsniji. Predstavit će se razni sportski brendovi, najzanimljivije inovacije u sportu, a posjetitelji će, među ostalim, moći veslati s braćom Sinković ili isprobati borbu sa Željkom Mavrovićem. Tri sportska dana u Istri posjetiteljima će omogućiti da uživaju i sudjeluju u jedinstvenim sportskim prezentacijama i natjecanjima.

Među njima se ističu Run Fest gradska utrka, natjecanje u obaranju ruku, disc golf, košarka, tenis, nogomet, šah, stolni tenis i još mnogo toga.

Nakon BMX akrobacija koje je publika prošle godine odlično prihvatila, na ovom izdanju Sport Festa održat će se natjecanje u trikovima gdje će, uz povratnika Senada Grosica i prvaka Svjetskog BMX kupa Marina Ranteša, nastupiti još desetak natjecatelja.

Dodatni adrenalin Sport Festu dat će gravitacijske jurilice koje su preživjele nedavnu Red Bull Soapbox utrku u Zagrebu te će zajedno s nekoliko novih momčadi voziti Rotor Survivor utrku kod dvorane Žatika.

Kao i prošle godine, zahvaljujući kontinuiranoj podršci grada Poreča, najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviere te ostalih pokrovitelja i partnera sajamski dio događaja bit će  besplatan za sve posjetitelje. Osim bogatog sportskog sadržaja, goste u večernjim satima očekuje i zabava na porečkoj rivi gdje se održavaju dani craft piva – Istra & Craft Beer Festival. Riječ je o festivalu koji okuplja male, nezavisne i craft pivovare te privlači brojne ljubitelje piva, gastro delicija i vrhunske glazbe.

Sve informacije o ovom jedinstvenom događanju i nezaboravnom sportskom vikendu u Poreču dostupne su na stranici www.sportfestporec.com.

Valamar PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S