NEWS
valfresco

Plava Laguna u hotelu Sol Garden Istra održala završni Gala party za predškolsku djecu

gardenklinci11
18.05.2019. 17:28; Učitavanja: 272; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna u hotelu Sol Garden Istra održala završni Gala party za predškolsku djecu

Djeca predškolskog uzrasta iz dječjih vrtića u Umagu posjetili su Hotel Sol Garden Istra for Plava Laguna, gdje su doživjeli svoju završni Gala party u četvrtak, 16. svibnja, a u sklopu društveno odgovornog projekta Plave Lagune „Tko je tko u hotelu“.  U toku ožujka i travnja sve su grupe djece predškolskog uzrasta posjetile hotele Plave Lagune, prilikom čega su se upoznali s radom na recepciji, sobaricama, kućnim majstorima, radnicima hortikulture i ostalim zanimanjima, a kuhari Plave Lagune posjetili su  ih  u njihovim vrtićima te organizirali pravu malu „Masterchef“ radionicu gdje su se djeca okušala u pripremama  jednostavnih jela.

Na završnom Gala partiju djeca su se rasplesala uz zabavni program animacijskog tima hotela Sol Garden Istra for Plava Laguna, te su na poklon dobili bojanku „Tko je tko u hotelu?“, koja za cilj ima upoznati najmlađe s turističko-ugostiteljskim zanimanjima.

Želja vrtića je da ima što bolju suradnju sa svim čimbenicima lokalne zajednice.

„Izuzetno smo ponosni na dugogodišnju suradnju koju smo započeli još sa Istraturistom 2014. godine u želji da se naši najmlađi sugrađani upoznaju sa zanimanja koja su blisko vezana za turizam, a svima je poznato da je Umag grad upravo poznat po turizmu. Iz godine u godinu suradnja se proširuje dodatnim sadržajima, te nam je jako drago da smo i ove godine  u istom ozračju nastavili sa suradnjom s Plavom Lagunom. Iz veselih, sretnih i radoznalih dječjih lica zaključujemo da to što radimo – dobro radimo!“ – izjavila je ravnateljica dječjeg vrtića Radost, gđa. Marija Adamović.

 „Plava Laguna prepoznaje dobre društveno odgovorne projekte i važnost sudjelovanja u lokalnoj zajednici. Također smo ponosni i na ovu tradiciju koja iz godine u godinu gradi kvalitetan odnos s predškolskim ustanovama destinacije Umag.  Želimo čvrsto biti prisutni u zajednici u kojoj poslujemo, a i slažemo se koliko je bitno istaknuti važnost i vrijednost bavljenja turizmom i ugostiteljstvom. Svako je zanimanje specifično i međusobno je povezano,  a zanimljivo je gledati kako djeca doživljavaju različita zanimanja atraktivnima. Uvjereni da ćemo sigurno jednog dana surađivati i sa ovom generacijom, želimo im mnogo uspjeha u početku njihovog školovanja.“ ističu iz Plave Lagune.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email