NEWS
valfresco

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIKLJUČENJE NA NOVOIZGRAĐENU MREŽU ODVODNJE U NASELJU VELENIKI

odvodnja-work
24.05.2019. 08:22; Učitavanja: 59; Početna / Obavijesti / OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIKLJUČENJE NA NOVOIZGRAĐENU MREŽU ODVODNJE U NASELJU VELENIKI

Obavještavamo građane da su ishođenjem pravomoćne uporabne dozvole po izvršenom tehničkom pregledu, stvoreni uvjeti za priključenje objekata na izgrađenu kanalizacijsku mrežu naselja Veleniki.

Izvedeno je 2.400 metara gravitacijske kanalizacijske mreže čime je omogućeno priključenje 80 objekata na sustav javne odvodnje. Ukupna vrijednost radova iznosila je 3.300.000 kn, a u suradnji s Gradom Porečom i Županijskom upravom za ceste, lokalna cesta Varvari – Veleniki asfaltirana je u punom profilu sa proširenjem postojeće ceste za 0,50 metara.

Na oglasnoj ploči u naselju objavljen je Javni poziv koji sadrži sve potrebne informacije o načinu i uvjetima priključenja na sustav javne odvodnje. Uz popunjeni obrazac Zahtjeva za priključenje potrebno je priložiti Građevinsku dozvolu, Rješenje o izvedenom stanju, Uvjerenje o starosti objekta ili neki drugi valjani akt kojim se dokazuje legalnost objekta.

Objavljen javni poziv donosimo niže u .pdf formatu.

Odvodnja Poreč d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email