NEWS

Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja

Igrališta (8)
18.07.2017. 14:34; Učitavanja: 246; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja

S više od stotinu igrališta, od kojih je tridesetak polivalentnih, Poreč je jedan od vodećih gradova u Hrvatskoj po broju i uređenosti igrališta za najmlađe sugrađane. Posljednje uređena igrališta su ona u Stancijama Vodopija, Diklić i Gržina, koja su sva opremljena  kombiniranim igraima s kućicom i toboganom te penjalicom, kao i dvostrukim ljuljačkama, klackalicama i s po dvije parkovne klupe uz svako igralište. Vrijednost radova je 72.100,00 kuna + PDV.

Uz novouređena igrališta, dopunjeno je i obnovljeno sedam već postojećih. Tako je u Varvarima postojeće igralište nadopunjeno kombiniranim igralom s kućicom i toboganom te penjalicom, klackalicom i dvije parkovne klupe.  U naselju Mate Balota postavljena je nova dvostruka ljuljačka, dok je u Kirmenjaku postavljena nova klackalica i jedna parkovna klupa.  U Ladrovićima je, na igralištu, postavljena nova klackalica. U Radošima i Velenikima nove klupe, dok je Červar Portu postavljena nova dvostruka ljuljačka te dvije parkovne klupe. Dodatno opremanje postojećih igrališta vrijedi 64.200,00 kuna + PDV.

Na navedenim lokacijama postavljeno je i 80 m2 zaštitne gumirane podloge, u vrijednosti 40.000,00 kuna + PDV.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
HALF 2020-S2
DSG 2020 -S