NEWS
valfresco

Krenulo uređivanje cvjetnih gredica za svježiji izgled grada

Ljetnice 1
27.04.2018. 21:52; Učitavanja: 216; Početna / Lifestyle / Ostalo / Krenulo uređivanje cvjetnih gredica za svježiji izgled grada

Nakon što se početkom mjeseca započelo sa proljetnim uređenjem grada, ovih dana započela je i aktivnost intenzivnog uređenja cvjetnih gredica i cvjetnih korita te zamjena ocvalog zimskog cvijeća novim ljetnim cvijećem koje će svakako doprinijeti svježijem izgledu samog grada

Na  površini od ukupno cca 700 m² cvjetnih gredica i cvjetnih  korita biti će zasađeno ukupno 15 000 komada raznog ljetnog cvijeća od čega prevladavaju tagetesa odnosno kadifa,  begonia, ageratum, bidensa, sanpatiens.

Većina površina koja će urediti nalazi se pod sustavom automatskog polijevanja što će svakako pridonijeti boljoj kvaliteti, raskošnosti i svježini samih sadnica.

U planu je da svi  radovi budu gotovi do  sredine  mjeseca svibnja.

Svim navedenim aktivnostima želi se doprinijeti ljepšem i uređenijem izgledu grada, čime će i sam boravak u njemu tijekom nadolazećih ljetnih mjeseci biti ugodniji i ljepši kako za mnogobrojne turiste koji će posjetiti naš grad tako i za sve naše građane.   

 

Usluga Poreč d.o.o.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email