NEWS
Max sredina 2 nagradna igra

Karate klub Finida uspješno na Croatia open 2019.

karate1
09.10.2019. 09:04; Učitavanja: 174; Početna / Sport i rekreacija / Karate klub Finida uspješno na Croatia open 2019.

Proteklog vikenda, u organizaciji Hrvatskog karate saveza i tehničkoj organizaciji Karate kluba “TAD” Rijeka, u Rijeci je održan jedan od najjačih karate turnira u Europi, 19. “Croatia Open” – otvoreno prvenstvo Hrvatske u borbama i katama za sve uzraste.
U tri dana (4-5-6.10.2019.), Sportski centar Zamet ugostio je rekordnih 1917 natjecatelja iz čak 269 klubova, odnosno nacionalnih selekcija i 25 država.
U ovakvoj konkurenciji, predstavnici Karate kluba “Finida” iz Poreča izborili su 2 medalje: 1 zlatnu i 1 brončanu.
Zlatnu medalju za Finidu osvojile su mlađe kadetkinje ekipno u izvođenju kata (Iva Samovojska, Marija Šimunović i Emili Jurcan), te Amir Rešidović brončanu medalju u pojedinačnom nastupu, kategorija veterana +35 godina, također u izvođenju kata.
Nadomak brončane medalje u pojedinačnom nastupu bila je ml.kadetkinja Iva Samovojska, također u izvođenju kata, koja je u prvom repasažnom nastupu za 3. mjesto tijesno izgubila (2:3) od aktuelne prvakinje Hrvatske, Iskre Majsec iz Karate kluba Samobor i u konačnici se plasirala na visoko 7. mjesto.
Učenica, Marija Šimunović i kadetkinja Flavia Paliaga u pojedinačnom nastupu nisu uspjele zabilježiti značajniji rezultat.

Karate klub Finida

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email